Милан завърши при 3:3 като гост на предпоследния Сасуоло в двубой от 32-ия кръг на Серия "А".

Сасуоло излезе напред в резултата още в четвъртата минута. Андреа Пинамонти беше на точното място в наказателното поле и от чиста позиция прати топката в мрежата на „росонерите“ (1:0).

Шест по-късно Арман Лориенте удвои преднината на домакините, след като Марко Спортиело спаси първия му удар, но капитулира при добавката (2:0).

В 18-ата минута Рафаел Леао намери Чуквуезе, който вкара, но флагът на страничния съдия беше високо вдигнат. При намесата на ВАР се оказа, че нападателят е в много тънка засада.

Все пак „росонерите“ върнаха един гол в 20-ата минута. Леао влезе в ролята на голмайстор. Той прати топката в долния ляв ъгъл на вратата.

До почивката резултатът се запази непроменен, като домакините влязоха мощно във втората част. В 53-тата минута Лориенте удвои головата си сметка, правейки резултата 3:1.

Час игра след първия съдийски сигнал Милан отново се върна в мача. Лука Йович реагира най-бързо в близост до вратата на Сасуоло и се разписа.

Така се стигна до 63-тата минута, когато Чуквуезе отново вкара и отново беше разочарован заради отсъдена засада. Ситуацията беше проверена с ВАР.

Шест минути преди края Милан все пак изравни Ноа Окафор достигна до избита топка и вкара за 3:3.

Милан е на втора позиция с 69 точки - на 13 зад лидера Интер шест кръга преди края. Сасуоло остава на предпоследно място с 26 - на една от спасителната зона.