Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев даде мнението си след победата с 1:0 над ЦСКА 1948 в отложен мач от VIII кръг на efbet Лига.

"Мога кратко да го анализирам мача. Това беше отложен мач, трите точки ни бяха много необходимо. С тях правим комфортна преднина от девет точки, пропуснахме доста положения пред вратата през първото полувреме. Гол е когато влезе в мрежата, винаги съм го казвал. ЦСКА 1948 бяха доста затворени, а ние малко по-нервни, получихме някакво затруднение, но в крайна за нас беше важна победата.

Отборът показа характер и играе до края, аз съм много доволен от това нещо. Не влизам дълбоко да анализирам мачовете, за четвърти път играем с този отбор, знаете резултатите какви са, мотивацията не е същата, поздравявам момчетата.

Давам малко минути за игра на Матиас Тисера, той е роден голмайстор. Бори се за повече минути и навярно ще получава такива. Няма да сме спокойни докрай, това ще се трудни мачове с отборите от топ 6, трябва да сме максимално мобилизирани и максимални концентрирани. Комфортна преднина е, но не е достатъчна", каза опитният специалист.

Последвайте каналите ни в: