Нападателят на Барселона Жоао Феликс говори преди мачовете между каталунския тим и Пари Сен Жермен на четвъртфиналите на Шампионската лига. Първият двубой е утре на "Парк де Пренс" в Париж.

"Вероятно Мбапе е най-добрият нападател в света, каза португалецът пред "Каталуния Радио". - Обичам стила му на игра. Дали получава топката на крак или в пространство пред себе си, винаги показва цялата си скорост и техника. Мбапе е решителен играч и прави разликата във всички отбори, в които играе”.

"Трябва да вдигнем нивото си на игра в сравнение с мачовете с Наполи на осминафиналите. ПСЖ е по-добър отбор от Наполи и ние трябва да сме на върха на възможностите си. Аз съм уверен, че можем да се класираме за полуфиналите", вярва той.

"Готов съм да дам най-доброто, да помогна на отбора си. Треньорът ще реши дали ще играя. Чави? Той е фантастичен, разбира добре играчите, защото е бил в тази роля. Всички сме зад него", добави Жоао Феликс, цитиран от БТА.

"Бернардо Силва често ми е задавал въпроси за града, за клуба, къде е добра да се яде. Мисля, че го убедих да дойде в Барселона. Ако наистина пристигна, ще му поискам комисионна", пошегува се Феликс.

Последвайте каналите ни в: