Слушай на живо: Левски - ЦСКА-София

Изпълнителните директори на ЦСКА - София Филип Филипов и Стоян Орманджиев излязоха с обръщение до "червените" фенове. Публикуваме написаното без редакторска намеса:

"Армейци, Предстои ни Вечното дерби между ЦСКА и Левски. Двубой, който всеки футболен фен, независимо от клубната си принадлежност, очаква с нетърпение. Битка, която десетилетия наред придава смисъл на българското първенство. Мач, заради който много малки деца са ставали големи футболни фенове. Докато всички очи са вперени в случващото се на ст. „Васил Левски“, нека бъдем за пример. Подкрепата ви е безрезервна, хореографиите – за пример, страстта – истинска.

Така, както трябва да бъде. Но нека ограничим изразяването на любовта си към любимия отбор до позволените средства. Апелираме с цялата си вяра в разума на „червената“ публика да не се хвърлят застрашаващи живота ракети и бомби. И тъй като историята помни - нека не тежи на съвестта ни пострадал фен, нека не разплакваме нечия майка, нека не отказваме децата от магията на футбола.

Феновете ни са доказвали, че могат да проявяват мъжество и без непозволени средства. Нека го направим отново. На стадиона място за агресия няма. Всички сме хора, всички сме българи!Благодарим ви, „армейци“!

С признателност,
Филип Филипов, изпълнителен директор
Стоян Орманджиев, изпълнителен директор".

Последвайте каналите ни в: