Лидерът Локомотив (Горна Оряховица) излъга като гост Ювентус (Малчика) с 2:1. Срещата от 22-ия кръг на Северозападната Трета лига се проведе на неутрален терен в град Левски, заради наказание „лишаване от домакинство“ на Ювентус. Младият Кристиян Дечев е героя за „железничарите“ с двете си попадения. Реализира ги за 120 секунди през първата част. Стана здрав мач с много нерви, напрежение и три червени картона. Въпреки кадровите проблеми, домакините не се дадоха. В 14-ата минута Мариян Иванов от Локомотив удари с крак в главата Мартин Маринов и беше отстранен с червен картон. В 26-ата минута Георги Колев изпълни фаул, настана суматоха и Дечев откри резултата, а играчите на Ювентус протестираха, че гола е от засада. Напрежението се покачи, последва груба игра и от двете страни. Само след 120 секунди Дечев отбеляза красиво попадение за 0:2.

След почивката домакините натиснаха. Мартин Трифонов вкара за 1:2 с удар от десетина метра. Той имаше още един шанс по-късно, но не се възползва. Въпреки че Ювентус владееше инициативата, не стигна до друго голово положение. В 85-ата минута, капитана му Валентин Антонов получи втори жълт и червен картон. Съотборникът му Кристиан Аначков фаулира грубо Ивайло Тодоров и също му вдигнаха втори жълт и червен картон в 92-та минута. След края на двубоя играещия треньор на Ювентус Любомир Иванов каза пред Sportal.bg:

„Представихме се не лошо, въпреки че отсъстваха важни играчи от нашия отбор. Съжалявам за грозните сцени, които се видяха на терена. Вина за тях имат и двата отбора. Не трябва обаче да допускаме подобни неща“.

Последвайте каналите ни в: