Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич нямаше как да не бъде разочарован, след като тимът му загуби с 1:2 при гостуването на Арда (Кърджали) от 28-ия кръг на efbet Лига.

„Щом сме загубили, значи е заслужено. Това се повтаря много мачове. Във всички, в които не взехме точки, играхме по този начин. Виждам причината в себе си и поемам вината. Момчетата направиха, всичко, което могат. Гледаме напред и ще видим какво ще стане. Няма да съм груб, но направихме грешки, две елементарни грешки, които Арда използва и вкара два гола. Опитахме да се върнем. Вкарахме един гол, но не успяхме да вкараме втори и загубихме мача“, каза още той.

Загорчич проговори и за неприятната серия, в която най-старият столичен клуб влезе.

„Четири мача без победа и все едни и същи неща. Не знаем какво ще стане. Аз съм виновен, поемам вината и ще видя какво ще правим. Какво може да означава? Когато отборът не върви, губи мачове, не взема точки, треньорът е виновен“, допълни треньорът на Славия.

Относно това наставникът на “белите” каза и няколко лаконични изречения около наскоро появилото се напрежение с ръководството на столичани.

„Аз с шефовете не говоря изобщо. Уважение и отношение“, каза още Загорчич.

Последвайте каналите ни в: