Мениджър от Нидерландия е гледал на живо изявите на вратаря на Левски Пламен Андреев в двубоя с Лудогорец, пише “Тема Спорт”.

Агентът работи с няколко отбора от Ниската земя и е пристигнал в сряда в Разград от Букурещ. Той едва ли е останал удовлетворен от видяното от младежкия национал. 19-годишният страж допусна пет попадения, като за повечето има сериозна вина.

Андреев показа, че е излязъл от трудната ситуация, в която попадна през есента, със силни мачове от началото на втория полусезон, но срещу Лудогорец отново демонстрира старите си слабости. Той ще бъде под рамката за “сините” и в неделя срещу ЦСКА - София, надявайки се да се реваншира за последните две дербита, когато направи финални грешки.

Левски обмисля продажбата на Андреев, тъй като вече се е разбрал с Даниел Наумов. 26-годишният вратар ще пристигне на “Герена” като свободен агент. Неговият договор с ЦСКА 1948 изтича след края на сезона и той категорично отказва да подпише нов. В момента юношата на ЦСКА и Лудогорец е оставян извън групата на тима си.