Легендарният нападател на Лудогорец Клаудиу Кешерю разкри пред колегите от gsp.ro, че най-тъжният момент в неговата кариера и когато се е изправил именно срещу “орлите” в онзи легендарен квалификационен мач за Шампионската лига между родния шампион и Стяуа през 2014. Тогава румънският футболист защитаваше цветовете на гостите от Букурещ, които загубиха след дузпи и героизма на Козмин Моци. След това Кешерю пристигна в Разград и игра шест години за Лудогорец.

“Беше жалко, че загубихме със Стяуа след дузпи. Едно нещо е да се класираш с шампиона на родината си в Шампионска лига и друго с Лудогорец зад граница. Това беше най-тъжният момент в кариерата ми.

Не можех да спя три дни. Парите нямаха значение, винаги съм казвал, че парите идват и си отиват. Не е нещо, с което да не можеш да живееш. Става въпрос за професионалното удовлетворение. Особено, че по това време не бях играл в Шампионската лига.

Когато си дете, искаш да играеш за националния отбор и да чуеш химна на Шампионската лига. Играех за родината си, бях играл в Лига Европа, но химнът на ШЛ липсваше.

Не исках никой да е на мое място в онзи момент. Майка ми и жена ми не ми говореха. Не казаха дума. Дойдоха за мача, прибраха се, чакаха и не казваха нищо”, заяви Кешерю.

Последвайте каналите ни в: