Наставникът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, се изказа ласкаво за треньора на Левски Николай Костов преди утрешнния двубой между двата отбора, който е от 27-ия кръг на efbet Лига.

"Надявам се стадионът да бъде пълен и да стане добър мач. Мисля, че сме в добра кондиция и нямаме притеснения. Отборът е добре психологически, физически и технически, така че чакаме мачовете.

Вярвам в българските съдии и мисля, че ще се справят с предстоящия двубой.

Тошко Неделев се подобрява значително и днес след тренировката ще видим дали може да е в групата”, каза Дерменджиев, след което продължи за треньора на “сините”.

“Ники Костов е много добър треньор, който вече показва стила си в Левски. Аз много го харесвам като човек и позитивното му отношение към футбола и изобщо, дори и към медиите. Той винаги е много сдържан и прецизен в изказванията си", заяви Дерменджиев.

Той коментира и бъдещето на звездата на тима Якуб Пьотровски. "Всички сме звезди в нашия отбор. Аз нямам информация откъде е търсен. Има много спекулации в това отношение, той е един изключително добър футболист и е естествено да бъде ухажван от други отбори", завърши треньорът на разградчани.

Последвайте каналите ни в: