Локомотив (Пловдив) загуби централния защитник Мартин Паскалев за сблъсъка с ЦСКА - София. Двубоят е в сряда, 3 април, от 17:00 часа на националния стадион "Васил Левски".

Паскалев получи петия си жълт картон в домакинството на Лудогорец и предстои да бъде наказан от Дисциплинарната комисия към БФС с лишаване от състезателни права за един двубой.

"Горд съм с футболистите си. Лудогорец е най-напред в България в последните години, но успяхме да ги притиснем. Първият гол, който допуснахме, е гол на растежа. Мисля, че сме на прав път. Годината за нас е добра, липсват ни много дребни неща, но ще се борим. Много боли от попадение в последната секунда.

Всички следваме клубната политика. В последните два месеца собственикът направи невъзможното. Исках да го зарадваме. Трябва да продължим да работим в тренировките, но съм много доволен от момчетата. Футболът е жесток понякога, но не бива да се предаваш", заяви треньорът на Локо Пд Александър Томаш.

С лека контузия напусна и другият централен защитник на Локомотив – Тодор Павлов, който най-вероятно ще бъде на разположение на Томаш за мача с ЦСКА – София.

Последвайте каналите ни в: