Манчестър Юнайтед и Нюкасъл продължават да не успяват да постигнат някакъв пробив и какъвто и да е напредък по отношение на спортния директор Дан Ашуърт, съобщават повечето английски медии тази сутрин.

“Свраките” продължават да отказват да отстъпят от своите сериозни искания за компенсация от 20 милиона паунда, за да освободят бившия шеф на Брайтън. Ашуърт вече бе пратен в принудителен отпуск, но от “Сейнт Джеймсис Парк” продължават да плащат пълния размер на заплатата му, а контрактът му е до лятото на 2026 година. Невъзможността да бъде постигнат реален напредък в тези разговори може да доведе до това един от водещите спортни директори в Премиър лийг да остане доста време извън футбола.

По този начин двата отбора продължават планирането и работата по предстоящата лятна селекция без да имат спортен директор на разположение. За момента в Нюкасъл с тази работа се е нагърбил Стив Никсън, който е шеф на скаутското звено, а в Манчестър Юнайтед водеща роля има Джон Мърто, който е шеф на футболните операции.

Последвайте каналите ни в: