Преди два часа, Родопа (Смолян) надигра у дома Атлетик (Куклен) с 3:0 в отложена среща от 23-ия кръг на Югоизточната Трета лига. На терена нямаше нерви, напрежение и двубоя протече коректно. Играчите, щабовете на двата тима и въобще всички на стадиона бяха посърнали след последния съдийски сигнал. Причината – общо петима футболисти на двата отбора получиха тежки контузии.

През първото полувреме бяха извършени пет принудителни смени. Още в 3-ата минута Денис Кехайов от Родопа и Мирослав Манев от Атлетик си удариха главите. Футболистът на гостите моментално беше откаран с линейка в болницата. Кехайов беше превързан, но остана на терена само десетина минути и го напусна с болки в главата.

В 26-ата минута Николай Георгиев от смолянския тим и съперник скочиха за висока топка. При приземяването обаче, играчът на Атлетик неволно стъпи на крака на Георгиев, който излезе от терена с обърнат глезен. В 30-ата минута Димитър Джонджуров от Атлетик поучи разтежение, но остана на игралното поле до края на първото полувреме. След почивката на мястото му влезе съотборник. В 32-ата минута Валентин Овчаров от Родопа усука коляното си и със съмнение за тежка контузия също беше откаран в болницата.

Последвайте каналите ни в: