Старши-треньорът на Арда Кърджали Николай Киров се е хванал за главата преди домакинството срещу Крумовград в петък.

Белия не знае как ще окомплектова защитния вал, тъй като почти всички налични футболисти в отбрана няма как да са на разпожение на специалиста. Пламен Крачунов и Джалал Хюсеинов са наказани. Феликс Ебоа Ебоа и Густаво Каскардо не тренират цяла седмица. Офанзивният играч Ел Мами Тетах, също е наказан. Стига се дотам, че наставника на Арда Николай Киров има само трима здрави бранителя (Деян Лозев, Милен Стоев и Окезие Ебенезер) за двубоя срещу Крумовград.

BgDerby.com научи, че половината отбор на небесно сините са с изтичащи договори. Анатоли Господинов, Пламен Крачунов, Иван Коконов, Лъчезар Котев, Милен Стоев и Ел Мами Тетах. Всичките тези футболисти под различна форма могат още лятото да напуснат Арда. До петък ще стане ясно дали най-новата придобивка на кърджалийци Чинонсо Офор ще бъде картотекиран в БФС за срещата с Крумовград.

До BgDerby.com достигна още информация, че именно Офор също е проблем пред треньора на Арда Николай Киров. Нападателят пристигнал от МЛС не може да влезе във форма. Показва качества, но не е достигнал ниво за титуляр. На тренировки Офор рядко бележи голово, което не се долюбва от спортно-техническия щаб и тарана често е критикуван.