Георги Иванов гласи първа голяма промяна, откакто бе избран за президент на БФС.

Гонзо ще покани бившия шеф в Левски - Павел Колев, да замени Борислав Попов на поста изпълнителен директор, твърди "Тема Спорт".

Ако се стигне до подобна рокада, тя ще се осъществи в началото на лятото, след края на първенството. Новоизбраният президент анонсира, че дотогава ще пипа леко, но след това ще има размествания по комисиите, които управляват различните звена във футбола. Колев вече е работил в централата, като между 2015 и 2019 г. е зам.-изпълнителен директор именно на Борислав Попов. За последно той бе шеф в Локомотив (Пд).

След като 18-годишното управление на Борислав Михайлов приключи, а Йордан Лечков и Емил Костадинов напуснаха Изпълкома, Попов остава най-дълго задържалият се ръководител в БФС. Той е изпълнителен директор от далечната 2006 година.

Павел Колев започва кариерата си като спортен журналист във вестник "24 часа", където прекарва 13 години. През 2009 г. става пресаташе на Българския футболен съюз, като по-късно е назначен за ръководител на отдел "Връзки с обществеността и медии". От 22 юни 2015 година е заместник-изпълнителен директор.

През 2019 година напуска БФС, за да оглави като изпълнителен директор Левски, за което е поканен от тогавашния собственик на клуба Спас Русев. Напусна "Герена", след като Наско Сираков получи акциите на "сините". През това лято зае същата позиция в Локомотив (Пловдив), като няколко месеца по-късно разкри публично притеснителни детайли за финансовото състояние на смърфовете. В началото на март хвърли оставка и след това се присъедини към екипа на кандидата за президент на БФС Георги Градев.

Така Павел Колев ще се превърне в поредния "съперник" на Гонзо в изборите за президент на централата, когото той ще покани да работят заедно. Както вече стана ясно, Михаил Александров е сред обсъжданите имена за нов отговорник за националните отбори и технически директор в Бояна. Бившият футболист на Лудогорец бе част от щаба на Димитър Бербатов.