Манчестър Юнайтед е набелязал халфа на Уулвърхамптън Жоао Гомес за лятната си селекция. "Червените дяволи" дори вече подготвят оферта за 23-годишния бразилец след края на сезона, твърди "Мирър".

В лицета но Жоао Гомес на "Олд Трафорд" виждат идеален заместник на Каземиро. Ветеранът вече е на 32 години, а този сезон бе преследван от контузии, така че бъдещето му при "червените дяволи" е все по-несигурно. Няма да е изненада, ако той си тръгне през лятото, като интерес към него имаше от Саудитска Арабия.

В същото време в Юнайтед мислят за бъдещето и смятат, че Жоао Гомес би бил чудесен партньор на младия Коби Мейну в средата на терена. Двамата са млади и перспективни играчи и могат да бъдат гръбнака на отбора за дълги години напред.

"Червените дяволи" обаче може да срещнат конкуренция за подписа на Гомес. Към него интерес има и от Нюкасъл и Тотнъм. Цената на бразилеца е от порядъка на 40 милиона паунда, като договорът му с Уулвс е до 2028 година. Откакто бе привлечен на "Молиню" през лятото, той има 39 мача, 3 гола и 1 асистенция.

Последвайте каналите ни в: