Футболистите на Манчестър Юнайтед подкрепят идеята за евентуално връщане на Мейсън Грийнууд в отбора. Според „Сън“ в съблекалнята на „червените дяволи“ се е провело гласуване по този въпрос, а вотът на мнозинството е бил в полза на крилото, което в момента играе под наем в Хетафе.

Грийнууд има договор с Юнайтед до 2025 година и въпреки твърденията, че кариерата му на „Олд Трафорд“ е приключила, новият миноритарен собственик сър Джим Ратклиф наскоро остави вратичка за евентуалното му завръщане, като заяви, че решението за бъдещето на играча все още е взето.

Потенциално най-сериозна съпротива относно връщането на Грийнууд на „Олд Трафорд“ се очаква да окаже женският отбор на „червените дяволи“, който и преди заяви категорично позицията си срещу това нападателят да играе с фланелката на Юнайтед след обвиненията, които бяха повдигнати срещу него, а впоследствие и свалени заради промяна на позицията на неговата приятелка.

Грийнууд има осем гола и пет асистенции за Хетафе. Барселона има сериозен интерес към него, но каталунците трудно могат да платят цената от 50 милиона евро, която се твърди, че Юнайтед ще иска за играча, ако реши да го продаде.

Последвайте каналите ни в: