Черноморец триумфира в турнира за Купата на България, побеждавайки с 86:62 Спартак Плевен на финала в "Арена Бургас". Това е трети трофей на "акулите" в тяхната история, като последният такъв е спечелен през далечната 1975 година.

Грандиозният успех за домакина на турнира този сезон донесе и бурни емоции след спечелването му.

35

Екипът на Sportal.bg се постара да запечата някои от моментите на играчите с феновете и техните близки, като те пък изцяло ни съдействаха.

Привържениците на тима от Бургас веднага се спуснаха към терена след сирената за край на мача, като "нападнаха" своите любимци за снимки и автографи.

35
35

Разбира се, баскетболистите на Васил Евтимов първо обърнаха внимание на своите семейства, с които позираха и пред нашия обектив.

35
35

Емоции бушуваха и в играчите, като Травис МакКонико дори грабна микрофонът на нашата медия, за да направи едно запомнящо се интервю със своя съотборник и много близък приятел Ладариен Грифин.

Гардът на Черноморец не се спря дотук, малко преди това пък се присъедини към агитката на отбора, като скандираше заедно с феновете "Черноморец".

Запалянковците пък се позабавляваха и пред камерата на Sportal.bg появявайки се ненадейно по време на един от репортажите ни.

Не пропускайте да видите и на кого и защо посети трофея Андрей Иванов, както и за кого изигра този мач Милен Захариев.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Sportal.bg