Фулъм разби у дома Тотнъм в лондонско дерби от 29-ия кръг на английската Висша лига. Успехът за „котиджърс“ дойде след 2 попадения на Родриго Муниз и един гол на Саша Лукич.

Първото полувреме бе равностойно, но в 42-ата минута защитата на Тотнъм рухна, оставяйки Родриго Муниз да бъде изведен на чиста позиция с прехвърлящ пас на Антони Робинсън, като нападателят вкара хубав гол, пращайки топката в долния ляв ъгъл на вратата на Тотнъм.

Четири минути след началото на второто полувреме Фулъм поде атака през центъра, при която топката стигна на дясното крило при Тимъти Кастан. Белгиецът центрира ниско и в наказателното поле Саша Лукич засече топката право в мрежата на Гилелмо Викарио.

Точно след изтичането на час игра бранителите на гостите отново бяха пасивни и оставиха топката да стигне до Муниз, след като удар на Жоао Палиня бе блокиран. Оставен на чиста позиция, нападателят на Фулъм не сгреши и покачи аванса на своя тим на 3 гола. В 64-ата минута гол на Жоао Палиня не бе зачетен заради засада на Раул Хименес, който влияеше на вратаря на Тотнъм при удара на португалския халф. До края на мача Тотнъм бе по-активен, но защитата на Фулъм и Бернд Лено се справиха добре и не позволиха на тима на Ангелос Постекоглу дори да вкара почетно попадение.

С победата тимът на Марко Силва събра 38 точки на 12-ото място във временното класиране, а Тотнъм остава пети с 53 точки.