Френската звезда Килиан Мбапе съди собственик на дюнерджийница заради сандвич, в който е използвано неговото име. Мохамед Хени, инфлуенсър, базиран в Марсилия и добре познат из средите на френския футбол, отскоро откри заведението за хранене. Описанието на един от сандвичите му е с “хляб, кръгъл като черепа на Мбапе”.

Очевидно на Килиан не му е харесала шегата, защото фенът на Марсилия Хани се оплака, че е получил писмо от адвокатите на футболиста. В него той е уведомен да премахне името на Мбапе от менюто си в рамките на осем дни, като в противен случай ще бъде заведено дело за неправомерно използване на името за търговски цели.

🚨🍔 | BREAKING: Kylian Mbappe's lawyer (Delphine Verheyden) and mother (Fayza Lamari) have sent a Formal Notice to French Influencer Mohamed Henni.

He used Mbappe's name in the description of one of his Kebab menu, which is considered as illegal.

Mohamed Henni has 8 days to… pic.twitter.com/vKsocVx1ME

— KMZ (@KM10Zone) March 12, 2024

Инфлуенсърът е останал шокиран. “Не те ли е срам? Нямаш ли какво друго да правиш? Да ме съдиш за нещо толкова маловажно? Невероятно е, не мога да повярвам”, сподели той в социалните мрежи. Той публикува снимка на писмото от адвоката и добави: “Не мислех, че играч на подобно ниво има време да мисли за мен. Той губи време и пари да ме атакува. Аз не наранявам никого, това е хумор”.

Последвайте каналите ни в: