Сектор "Г" се закани да следи отблизо случващото се на извънредния конгрес на БФС, който е плануван за петък. Запалянковците искат той да се проведе така, както го правят "в белите държави".

"Армейци,

Както знаете, на 15.03 ще се проведе извънреден конгрес за избор на ново ръководство на БФС. От доста време насам в Бояна има крещяща нужда от промяна и е време футболният съюз да заработи за развитието на най-популярната игра, а не против него.

През годините многократно сме казвали и показвали какви са нашите предпочитания и целта на тази публикация не е агитационна. По-скоро искаме да обърнем внимание на отговорните лица, които ще осигуряват и съблюдават провеждането на самия Конгрес - установените законови и процедурни рамки трябва да бъдат спазени така, както "го правят в белите държави"! Прозрачност, честност, допускане на медиите до събитието и без шменти-капели в някоя тъмна стаичка на хотел "Маринела". Крайно време е порочните практики да бъдат оставени в миналото!

Ние като организация ще наблюдаваме отблизо и ще следим събитията със засилен интерес. Разчитаме най-накрая разумът да надделее и футболът ни да се откъсне от мъртвата хватка на безвремието, в която се намира благодарение на корумпираното и некадърно управление на предходното ръководство на БФС.

Умната. Време за промяна!", пише сектор "Г" на страницата си във "Фейсбук".

Последвайте каналите ни в: