Френската звезда Килиан Мбапе съди собственик на дюнерджийница заради сандвич, в който е използвано името му. Инфлуенсърът Мохамед Ени, базиран в Марсилия, си навлече неприятности.

Той откри заведение за хранене, в което описанието на един от сандвичите му е с "хляб, кръгъл като черепа на Мбапе".

Очевидно на футболната звезда не му е харесала шегата, защото фенът на Олимпик (Марсилия) Мохамед Ени се оплака, че е получил писмо от адвокатите на голмайстора на ПСЖ. 

Бизнесменът е уведомен Мбапе да не фигурира в менюто му, като му е поставен срок от осем дни. В противен случай ще бъде заведено дело за неправомерно използване на името за търговски цели.

"Не те ли е срам? Нямаш ли какво друго да правиш? Да ме съдиш за нещо толкова маловажно? Невероятно е, не мога да повярвам", коментира инфлуенсърът в социалните мрежи. 

Мохамед Ени публикува снимка на писмото от адвоката на Мбапе. "Не предполагах, че играч на подобно високо ниво има време да мисли за мен. Той губи време и пари да ме атакува. Аз не наранявам никого, това е хумор", добави дюнерджията.

В менюто на заведението за бързо хранене на Ени има и друг футболист - бившият играч на Олимпик (Марсилия) и Уест Хям  Дмитри Пайе, който сега играе във Вашку да Гама. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ !

 

 

Kylian Mbappé a porté plainte contre Mohamed Henni à la suite de la création d'un plat de kebab nommé 



Il a 8 jours pour retirer son plat sous peine d'aller au tribunal.

— PFC (@PassionFootClub)