Нападателят на Рома Ромелу Лукаку тренира отделно от съотборниците си тази сутрин и се очаква да пропусне утрешния реванш от осминафиналите в Лига Европа срещу Брайтън в Англия.

Белгийският национал вероятно няма да бъде на разположение за срещата в четвъртък вечер, а Sky Sport Italia информира, че той не е контузен, но се очаква да остане в Рим. Старши треньорът  Даниеле Де Роси ще направи някои промени в състава за реванша срещу Брайтън и тъй като Лукаку не е напълно готов за игра, той ще няма да пътува за Англия.

От въпросните промени ще се възползва друга звездата на “вълците” Пауло Дибала, който също ще получи почивка за реванша. Аржентинецът напусна принудително заради лека контузия при гостуването на Фиорентина в неделя, но вече е възстановен и ще бъде на разположение за срещата в четвъртък с англичаните. Въпреки това Де Роси възнамерява да го остави Дибала на пейката и да го запази за мача със Сасуоло в Серия "А" през уикенда. Според "Кориере дела сера" на мястото на Дибала в титулярния състав ще започне Томазо Балданци.

Рома победи Брайтън с 4:0 в първия мач и се очаква утрешният реванш да бъде протоколен.

Последвайте каналите ни в: