Шампионите от Нефтохимик 2010 (Бургас) гостува на Черно море (Варна) в "морското" дерби на 21-и кръг на efbet Супер Волей. Волейболистите на Мартин Стоев в момента са трети във временното класиране с 45 точки (15 победи, 5 загуби).

Бургазлии са амбицирани да се изкачат в таблицата, а за да постигнат това, трябва да се поздравят с победа и в последния кръг, когато ще се изправят срещу градския си съперник Дея спорт.

Капитанът на Нефтохимик 2010 Георги Петров говори пред BGvolleyball.com преди мача:

"Очаква ни един труден двубой срещу отбор, който показва до момента хубав волейбол. Нуждаем се от тази победа за крайното класиране, така че ще се постараем да я постигнем.

Ще трябва да затрудним посрещането им, за да можем да лимитираме успешната им атака, това може би ще ни е основната задача. Знаем, че ни чака здрава битка, но мисля, че сме готови за нея."

"Целта ни до края ще е да завършим на втората позиция в редовния сезон, за да влезем в плейофите с известно предимство, значи трябва да победим и отбора на Дея. Първия полусезон не се справихме, но ще трябва да вземем реванш, за да постигнем целта. Предстои интересна седмица за волейболните фенове и за нас състезателите!"

Последвайте каналите ни в: