Носителите на Купата на България Дея спорт (Бургас) излиза срещу Пирин (Разлог) в сблъсък от предпоследния за редовния сезон 21-и кръг на efbet Супер Волей. Двубоят е от 18:00 часа в зала „Младост“.

Бургазлии отстъпиха на Черно море (Варна) с 0:3 гейма в предходния кръг, а сега са повече от мобилизирани за успех срещу разложани, които напоследък набраха инерция и в последния кръг "взеха скалпа" на ЦСКА.

Либерото на Дея Мартин Иванов говори пред BGvolleyball.com, като заяви, че очаква оспорван мач и концентрацията за тима му ще е повече от важна:

"Както видяхме и в миналия кръг, не можем да си позволим да излизаме неконцентрирани, защото срещу нас всеки един отбор дава максимума си. Очаквам един оспорван двубой, защото отборът на Пирин е в подем. Няма значение с кого играем, тимът ни има облик, който гоним във всяка среща, така че гледаме предимно представянето си."

Волейболистът коментира и изминалия мач с Черно море: "Има много фактори, но главният, освен добрата игра на Черно море е изцяло поведението ни по време на мача".

Либерото сподели и очакванията си за "морското" дерби" в последния кръг: "Този мач е очакван от цял Бургас и винаги носи хубав заряд. Надявам се да представим волейбол от малко по-високо ниво и двата отбора", завърши Иванов.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Startphoto