Отборите на Алмерия и Севиля не излъчиха победител в срещата помежду си от 28-ия кръг на Ла Лига. Мачът приключи при резултат 2:2, като бе изпълнен с обрати и драма, а домакините се добраха до точката дълбоко в добавеното време на мача.

Алмерия поведе в резултата в 38-ата минута, когато Адриан Ембарда бе изведен от Йонатан Виера, изпревари вратаря и прати кълбото в мрежата за 1:0.

Севиля обаче направи пълен обрат малко преди края с два бързи гола. Първо в 81-вата минута Исаак Бернал напредна и подаде за Доди Лукебаио, който стреля към вратата и отбеляза за 1:1.

В 86-ата минута при едно разбъркване в накаателното поле топката се озова в Лукас Окампос в близост до вратата и той някак успя да я прати зад голлиинята за 1:2.

Това обаче не бе всичко. В 95-ата минута домакините се добраха до равенството. Арибас центрира отдясно и сложи топката на главата на Марко Милованович, който отблизо я прати в мрежата за крайното 2:2.

Така срещата завърши без победител и Севиля остава на 14-тото място в класирането с 28 точки. Алмерия пък е на дъното на таблицата с актив от едва 10 точки.

Последвайте каналите ни в: