Нападателят Атанас Кабов, който вкара изравнителното попадение за Хебър при равенството 1:1 срещу Пирин в Благоевград, обяви, че няма проблеми с треньора Любослав Пенев, който след известно изгнание го върна в състава.

"Бяхме дошли с други намерение в Благоевград. Със сигурност не бяхме дошли за само точка. По стечение на обстоятелствата ни се наложи да играем с 10 човека. Радвам се, че помогнах. Нямам проблеми с Любослав Пенев, треньорския щаб и ръководството. Станаха проблеми, които нито аз, нито никой не иска да коментира. Треньорът ме върна в отбора и съм длъжен да давам всичко от себе си за отбора.

Преди началото на втория полусезон имахме различно виждане. До някаква степен в доста от мачовете сме ощетени. Всяка седмица се трудим и отдаваме максимални усилия на тренировките.

Засега няма финансови проблеми, нещата са добре, има страхотен колектив. Борим се заедно да постигнем целта, а тя е оставане на Хебър в елита", каза Кабов, след като неговият тим стигна до точката в Благоевград, въпреки че игра повече от полувреме с 10 човека.

Последвайте каналите ни в: