Традиционният понеделнишки епизод на “Контра” е фокусиран върху някои от най-интересните мачове през уикенда в Премиър лийг, Ла Лига и Серия “А”, както и върху предстоящите реванши от осминафиналите в Шампионска лига.

Журналистите на Sportal.bg Радослав Стойков, Васил Сумрачки, Красимир Гълъбов и Даниел Любомиров анализират причините за равенството на Ливърпул с Манчестър Сити и дали мърсисайдци трябва да съжаляват за резултата, защото сякаш бяха по-близо до победата.

Ощети ли съдията Ливърпул с неотсъждането на дузпа в 98-мата минута и трябваше ли ВАР да се намеси, за да предложи повторение на главния рефер? Създаде ли достатъчно през второто полувреме отбора на Юрген Клоп, за да си донесе поне психологическо предимство спрямо съперника, защото кадровите проблеми отново бяха налице.

Арсенал се възползва от равенството на “Анфийлд”, за да излезе поне временно на върха, но колко дълго може да задържи лидерската позиция? “Артилеристите” показаха шампионски дух с поредна победа в последните секунди, но трябва да се съсредоточат върху запазване на добрата форма и след паузата за националните отбори.

Барселона победи Майорка и направи “репетиция” за реванша от Шампионска лига срещу Наполи, който ще бъде най-важният мач за сезона до момента. Каталунците играха добре, но купищата им кадрови проблеми може да се окажат решаващи срещу “партенопеите”.

Интер не спира да печели в Серия “А” и независимо от ротациите остава твърдо на върха, като в същото време успя да съхрани ключови футболисти за отговорния реванш в Шампионска лига. Могат ли “нерадзурите” да издържат на очаквания натиск от Атлетико в Мадрид?

Гледайте “Контра”!

Последвайте каналите ни в: