Крилото на Рилски спортист Алекс Симеонов заяви, че важните мачове за тима му тепърва предстоят. Националът завърши с 10 точки и 5 борби при победата на своя тим над Спартак Плевен с 88:80 в среща от 25-ия кръг на НБЛ.

“Нищо не се промени на почивката. Всички влязохме мотивирани. Предишният път имаше някои въпросителни относно нашата победа, днес смятам, че няма такива. Хвърлихме се всички, играхме отборно и така се поздравихме с успех. В нападение за всеки противник имаме отделна тактика, но в защита винаги се стремим да бъдем агресивни и да използваме предимството на дългата пейка. В нашия отбор всеки един играч влиза и помага на тима и така интензивността се покачва. Ние се стараем във всеки мач да е така. Те също бяха много агресивни, но ние бяхме и агресивни, и умни в ключовите отигравания, които ни дадоха спокойствие до края.

На мен ми се случва за трети път подобна ситуация в Рилски. Стоим здраво стъпили на земята, нищо не сме направили още. Тези победи са хубави и това е нашата работа, но важното тепърва предстои. Идва Купата и няма да има слаб съперник, а след това идват и плейофите. Да, победите са хубави, но това е нещо, което искаме да надградим. Трябва да бъдем малко по-смирени и да играем здраво във всеки следващ мач”, заяви Симеонов.

Последвайте каналите ни в: