Шампионът Нефтохимик 2010 (Бургас) гостува на Монтана, в мач от 19-и кръг на ефбет Супер Волей. Двубоят е на 1 март от 19:30 часа в монтанската зала „Младост“ и ще е телевизионен.

Срещата противопоставя съперници заемащи трето и пето място във временното класиране на елита. Гостите са трети с 13 победи, 5 загуби и 40 точки. Домакините са пети с 11 победи, 7 загуби и 32 точки.

В предишния кръг бургазлии отстъпиха като домакини на Левски с 1:3 гейма, като бе прекъсната дългата им серия от шест поредни успеха от началото на втория полусезон. Сега те гонят завръщане на победния път в трудното гостуване.

Старши треньорът на Нефтохимик 2010 Мартин Стоев заяви за BGvolleyball.com, че се надява състезателите му да са си взели поука и да излязат максимално мобилизирани.

„Всички са здрави и са на лице за предстоящия двубой с Монтана. Обстановката в състава е добра, смятам, че момчетата са превъзмогнали загубата. Надявам се състезателите да са си взели поука от изминалия двубой и това да проличи в предстоящия мач. Да излязат максимално мобилизирани и концентрирани."

"Очаква ни нелеко гостуване, защото всеизвестно е, че в Монтана традиционно се играе трудно. Но излизаме за победа. Или ще изплуваме, или ще потънем по-дълбоко!“

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Startphoto