Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич не остана доволен от равенството на своя тим с ЦСКА 1948. “Белите” играха почти през целия мач с човек повече, но в крайна сметка допуснаха гол в заключителните минути и срещата завърши 1:1.

“Започнахме много добре мача, искаше ми се да продължим по същия начин. Психиката на футболистите бе малко различна, можеше да изиграем по друг начин този мач и накрая получихме този нелеп гол. Много съм ядосан.

Ние имахме моменти, където контролирахме нещата, създавахме ситуации, трябваше да го правим постоянно. Това, което правихме през първото полувреме и началото на второто, това трябваше да правим през цялото време. Искаха по лош начин да си запазят резултата футболистите.

Искам да видя самочувствие през целия мач и по-хубаво мислене. Не трябва както се казва да крадем времето, че да си мине мача. Искам да играем постоянно, понякога ще се получи, понякога не, но ми се иска да играем постоянно. Само така може да се оправят нещата.

Мисля, че няма да се подсилим с още футболисти. Това, което взехме сега последно, са двама човека, които не са физически подготвени и се надявам след 1-2 седмици да са на линия и да започнат да се конкурират в състава”, заяви Загорчич.

Последвайте каналите ни в: