Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Николай Панайотов, акцентира върху грешката, донесла дузпа за Етър при равенството 1:1.

В 89-ата минута Никола Илиев препъна Ловре Кнежевич в наказателното поле на "червените" от Бистрица, а Иван Василев реализира изравнителния гол. Той заяви, че такива грешки няма и при юношите.

"Естествено, че съжаляваме. Най-вече съжалявам за пропуските. Недобре изиграните ситуации пред вратата на Етър. Такава грешка в 90-ата минута няма и в детските формации. Не мога да разбера как направихме такава грешка за гол, за дузпа".

"Ако бяхме отбелязали бързо втори гол, може би щяха да се успокоят нещата. Етър вкъщи затруднява доста отбор. Публиката ги подкрепяше. Аз лично не виждах как няма да успеем да победим. Имахме ситуации. Второто го почнахме по по-добър начин".

"Може би в завършването на атаките. Имаме ситуации, но дали последното подаване или завършващият удар - това ни липсва. И с Лудогорец гол от дузпа, и днес гол от дузпа. Това натежава".

"Надяваме се Евгений постепенно да навлезе. Мисля, че е почти готов. Надявам се да имаме типичен централен нападател и бързо да влезе във форма".

"Напуснаха ни футболисти, които са голмайстори. Но и останалите играчи са добри и тези на техните позиции. Смятам, че имаме качество. Надявам се отборът да надгради като начин на игра, а и в атака. Но трябва да намалим дефанзивните грешки".

"Не, мисля, че трябва да си затвърждаваме игра. Днес видях успокоение при 1:0. Започнахме да приемаме играта, не ми хареса. Не сме го поставяли като приоритет. Дано сме по-добри", завърши Панайотов.