Бившият полузащитник, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев коментира пред Sportal.bg продължаващата "стрелба" от "Лаута" по наставника на "червените" Бруно Акрапович. Преди няколко дни босът на "смърфовете" Христо Крушарски обяви босненския специалист за "предател", а бившият топ рефер Атанас Узунов го обвини в "дезертьорство" чрез открито писмо.
Узунов към Акрапович: Трьгна си през задния вход, това е дезертьорство
"Стига провинциално мислене! Когато ти предложат Барселона или Реал Мадрид, трябва да тръгнеш веднага. На Бруно му предлага ЦСКА - клуб, в който има пари, всичко е уредено, европейски отбор. ЦСКА е мечтата на всеки треньор в България! ЦСКА няма да те кани всеки път. Кацне ли ти пиленцето на рамото, трябва да се постараеш да го хванеш. За мен решението на Бруно е много правилно.

Той досега никога не е бил в голям клуб, решил е, че е време да се пробва. А и е получил обаждане от голям клуб. Локомотив в момента играе най-добрия футбол от провинцилните отбори. Той постигна успехи и беше забелязан, във футбола е така. Ицо Стоичков вкара 3 гола на Субисарета и беше забелязан от Барселона. Ако вкарваш само на Монтана и Левски, който ще те забележи в Европа.

Наско Узунов е кум на Ицо Стоичков - ако Барселона поиска Ицо посредата на сезона, Ицо ще откаже ли?! Да каже на Кройф да изчака малко, това е несериозно. А пък от ЦСКА да кажем, че е предател! Стига щуротии! Получиш ли такова обаждане, отиваш. Другото е запалянковщина, както казвате вие, журналистите.

Гриша Ганчев е търсил спешно нов треньор, обажда му се. Няма място за отказ. Ако откаже, може да не получи повече такъв шанс. Локомотив не е голям клуб, добър ход на Бруно, добър ход на ЦСКА. А Локо не трябва да съжалява, защото той даде много на клуба, направи един прекрасен отбор, спечели трофеи. Трябва да си имат уважението. Стига комплекси и ингриги! ЦСКА е Реал Мадрид за България - обаждат му се, отива. Пеша, ако трябва, ще тръгне от Пловдив, за да дойде в Борисовата градина.

Надявам се, че през тази и следващата година ЦСКА ще започне отново да печели отличия. От 9 години насам титлата е само за Лудогорец, ние само се снимаме с тях. Това е истината! Неприятно е, но е така", каза Майкъла пред Sportal.bg.