Шампионът на България Нефтохимик 2010 (Бургас) записа 6-а победа в шестия си мач под ръководството на Мартин Стоев. Бургазлии надиграха Марек Юнион Ивкони в Дупница с 3:0 (25:13, 25:19, 25:15) в 17-ия кръг на Efbet Супер Волей.

Това бе 13-а победа на Нефтохимик в редовния сезон, като шампионът изпревари Левски и се изкачи на второто място във временното класиране с актив от 40 точки след 13 победи и 4 загуби. Марек пък се смъкна на предпоследната 11-а позиция с 5 победи, 12 загуби и 14 точки.

"Не сме решили проблем да допускаме дълги негативни серии. Работим върху това, но не се получава. Даваме шанс на нови млади момчета. Говоря им, че това им е шанса. За тях е плюс, не че не можем да имаме играчи като Нефтохимик."

"Не сме били много време като противници с Мартин Стоев. Беше ни приятно да се видим и да си поговорим. Мартин също е играл в Дупница."

"Всичко в Дупница е приключило. Имаме още 2 домакински мача и нещата отиват към разпад на Марек. Решението е взето, за съжаление това се случва в един не-добър момент за Дупница. За съжаление всичко отива в историята..."

"В Локомотив? Не съм привърженик на чужденци. Предпочитам да вземам български играчи."

Последвайте каналите ни в: