Наставникът на Спартак (Варна) Росен Кирилов изрази задоволство от победата над Черноморец (Бургас) на старта на своя отбор във Втора лига. 

"Момчетата искаха победата на всяка цена и като че ли емоционално малко прегоряха, но това е нормално като за първи мач. Имаше хубави неща в нашия тим. Доволен съм от това, че създавахме положения, доволен съм от старанието и желанието за победа. В следващата среща ще може да използваме Ахмед Ахмедов и се надявам да постигнем победа като гости. Виктор Митев и Ангел Грънчов получиха за съжаление контузии.

Надявам се контузията, която Грънчов получи в коляното да не е тежка, защото той в много важен играч в центъра на отбраната. Що се касае до новото попълнение Джейми Мпие, той е млад играч с добра визитка. Кариерата му започва от Сампдория, Рода, Генк - все още не е в най-добра кондиция, но аз бях впечатлен, че игра повече от едно полувреме, след като пристигна при нас преди два дни. Привлякохме го, защото виждаме в него потенциал", довери бившият национал. 

Пламен Трендафилов

Последвайте каналите ни в: