Ръководството на Байерн (Мюнхен) е силно разочаровано от представянето на тима в последно време и е на мнение, че е било прекалено щедро към голяма част от футболистите на отбора при увеличаването на заплатите им, информира “Кикер”. Това може да рефлектира върху положението на Алфонсо Дейвис. 

Играчът има договор до лятото на 2025-а и шефовете на баварците искат да го подновят. Те обаче не са никак готови да удовлетворят доста сериозните финансови претенции на Дейвис, чийто мениджър наскоро е информирал шефовете на Байерн, че клиентът му иска по 13 милиона евро на година плюс бонуси, за да преподпише. Именно тази ситуация може да доведе до продажбата на канадския ляв бек. 

От доста време се смята, че Реал Мадрид проявява сериозен интерес към играча и може да се опита да го изкуши през лятото, когато той ще има само година от настоящия си контракт. Мадридчани имат сериозни проблеми в последно време на тази позиция поради непрестанните контузии на Ферлан Менди и нееднократно там се налагаше да действа Едуардо Камавинга.

Последвайте каналите ни в: