Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола не смята да подценява Челси, въпреки че лондончани правят доста слаб сезон. Двата отбора излизат един срещу друг на “Етихад” утре. “Гражданите” са в серия от 11 поредни победи във всички турнири. Челси пък спечели последните си два мача, които бяха гостувания на Астън Вила и Кристъл Палас.

“Те са изключителен отбор във всички отношения. Това е един от най-трудните мачове, които ще имаме до края на сезона. Те играят много силно в последните няколко мача”, заяви Гуардиола.

⚽️⚽️⚽️
Pep Guardiola, when asked about the Chelsea team;

"It's an exceptional team, in all departments. It'll be one of the toughest games we have until the end of the season.

"They've been playing really really good in the last few games. The intensity, the quality. They're… pic.twitter.com/hHkTRkHhL5

— EPLnews (@EPLnews24_7) February 16, 2024

Испанецът коментира представянето на Коул Палмър, който играе много силно, откакто смени Ман Сити с Челси: “Дали щеше да играе редовно при нас? Да. Не сме имали съмнения в качествата му. Той играе като звезда. Смени отбора, за да играе повече. Беше въпрос само на време да демонстрира на какво е способен”.

Попитан за битката за титлата, Пеп отговори: “Когато останат осем или десет мача, ще видим колко отбора ще са в борбата. Мисля, че тези три отбора ще бъдат, но разликата с четвъртия и петия е минимална. Няма значение дали са два, три или четири, ние трябва да печелим нашите мачове, да си вършим работата. Останалото няма значение”.

Последвайте каналите ни в: