Вратарят на Щутгарт Александер Нюбел остава извън състава за предстоящата среща през уикенда срещу последния Дармщат заради проблем в бедрото, съобщиха от клуба.

Старши треньорът на "швабите" Себастиан Хьонес обаче отказа да се ангажира с евентуална прогноза колко време ще бъде извън терена този важен футболист в селекцията му. За момента лекарите и физиотерапевтите работят за връщането му преди края на месеца.

Personalsituation:
Alex #Nübel konnte wegen seiner Hüftproblematik noch nicht trainieren und fällt aus. „Die Flüssigkeit geht nicht so schnell raus, wie wir es uns erhoffen“, sagt Sebastian #Hoeneß. „Anthony #Rouault wurde am Montag operiert (Nasenbeinbruch) – es reicht für ihn…

— VfB Stuttgart (@VfB) February 15, 2024

Резервният страж Фабиан Бредлов вече застана под рамката при успеха с 3:1 над Майнц миналата седмица и към него нямаше забележки. Щутгарт в момента е на 3-о място в класирането, но треньорът обясни как е предупредил футболистите си, че "им предстои крайно неприятен мач срещу отбор, който не е печелил 14 мача и е готов на всичко, за да се отлепи от дъното".

"Tе ще дадат всичко от себе си, за да ни вгорчат живота. Не са се предали, познавам доста хора, които работят в Дармщат", заяви младият специалист, който е син на бившия германски национал Дитер Хьонес и племенник на почетния президент на Байерн (Мюнхен) Ули Хьонес.
БТА

Последвайте каналите ни в: