Членът на комисията UEFA JIRA Panel и технически инструктор на УЕФА Генадий Скуртул инспектира в периода 8-9 февруари дейността на две от микрогрупите на специализирания УЕФА (В+А) курс, проведен в Национална спортна академия "Васил Левски".

Скуртул наблюдава практическите сесии, организирани и проведени от курсистите, като даде висока оценка за условията, с които разполага НСА както по отношение на спортна инфраструктура (терени, учебни зали), отговарящи на изискванията на УЕФА, така и за висококачествената и квалифицирана работа на обучителите на треньори по време на микросеминара.

В официалната обратна връзка след визитата си Генадий Скуртул подчерта професионализма и високите компетенции на ръководството на БТШФ, начело с доц. Емил Атанасов.

Очаква се член на комисията UEFA JIRA Panel да присъства и на практическите изпити в края на специализирания УЕФА (В+А) курс. За Скуртул това не е първо посещение в България, тъй като през лятото беше водещ лектор на първия в България курс за инструктори на треньори – модул 1.

Снимка: bfcs.bg

Последвайте каналите ни в: