Наставникът на Кристъл Палас Рой Ходжсън се е почувствал зле по време на днешната тренировка на тима и се е наложило да получи медицинска помощ, информира местната преса. 76-годишният специалист, който е най-възрастният мениджър в Премиър лийг, е разтревожил силно хората в клуба, но засега няма повече подробности за инцидента. 

“За съжаление днешната пресконференция няма да се състои по график, тъй като Рой Ходжсън се почувства не добре по време на сутрешната тренировка,” съобщава официалният “Туитър” на “орлите”.

Unfortunately, today’s press conference will no longer take place as scheduled as Roy Hodgson was taken ill during this morning’s training session.

— Crystal Palace F.C. (@CPFC) February 15, 2024

По-рано днес пък “Дейли Мейл” излезе с ексклузивна информация, че Ходжсън е много близо до това да загуби работата си в Кристъл Палас. Лондончани са записали едва три успеха в последните 19 мача във всички турнири и се доближиха опасно до опасната зона. Шефът на клуба Стив Париш първоначално планираше Кристъл Палас да завърши сезона начело с Ходжсън, но сега това може да се промени. В понеделник Палас трябва да се изправи срещу Евертън. Фаворит за нов наставник на “орлите” е Оливър Гласнер, който спечели Лига Европа начело на Айнтрахт Франкфурт.

Последвайте каналите ни в: