Капитанът на Лацио Чиро Имобиле приема срещите с Байерн (Мюнхен) като поредното голямо предизвикателство, както в личен план, така и за клуба като цяло. В сряда италианците приемат германския колос в първи осминафинал от Шампионската лига. И двата тима обаче не се намират в силна форма.

“Очевидно е, че ще ни бъде много трудно, но не сме уплашени. Ентусиазирани сме и, както треньорът каза, трябва да се подготвим дори за най-малките детайли, за да можем да затрудним съперника”, заяви нападателят на “орлите”.

“Водени сме от желанието да продължаваме да показаваме най-доброто от себе си. Искаме да направим нещо специално за феновете ни.”

“Не ни очаква директен сблъсък между мен и Хари Кейн, а мач между Лацио и Байерн. Целта е да докажем, че се опитваме да израстваме като футболисти, отбор и клуб. А да се сравнявам по показатели с топ нападатели като Кейн, е друг стимул за мен, който ми помага да осъзная какво съм постигнал през кариерата си.”

“Работихме върху това да разберем как точно да бъдем по-опасни в атака, защото допуснахме много голове, след като ни отнемаха топката при опит за нападение.”

Последвайте каналите ни в: