ЦСКА - София пусна в продажба билетите за мача срещу Ботев (Враца). Те вече са в онлайн продажба в мрежата на УРБО. Двубоят на Националния стадион "Васил Левски" от ХХI кръг на еfbet Лига е насрочен за 18 февруари (неделя) и започва в 17:45 часа.

От петък (16 февруари) те ще бъдат пуснати и във физическа продажба на касите на стадион "Васил Левски", намиращи се пред централния му вход, които ще сa с работно време от 10:00 до 18:00 часа, а в деня на мача - от 10:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

Домакинствата на отбора за втория полусезон ще се играят на Националния стадион "Васил Левски", като ще бъдат отворени единствено секторите "А" и "Г".

Цените на входните талони са следните:

- Сектор "А" - 16 лв.

- Сектор "Г" - 8 лв.

- ВИП ложа - 130 лв.

Продължава и продажбата на абонаментните карти за пролетния полусезон.

Цените на картите са:

- Сектор А - 115 лева

- Сектор Г - 55 лева

- ВИП ложа - 650 лв.

Картодържателите от сектор "В" на "Армията" е необходимо да заемат местата си в сектор "А" на стадион "Васил Левски", през обозначените входове на картите си.

Семейните карти също остават в продажба. При удостоверяване на роднинска връзка, за първата закупена карта ще се заплаща цялата сума, при втора закупена карта фенът ще получи 25% отстъпка, а при трета карта за член на семейството за ще трябва да бъдат платени само 50% от стойността на абонаментната карта.

Допълнителна отстъпка ще ползват и пенсионери, както и хора с ТЕЛК - цените за тези карти ще бъдат 50% от началната цена на секторите.

От този сезон ЦСКА -София  ще предлага и карти за деца от 7 до 14 години. Детските карти също ще бъдат с 50% намаление.