Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев даде интервю за клубния сайт, в което говори за предстоящия мач с ЦСКА 1948 за Суперкупата, с който стартира пролетният дял в първенството. Дерменджиев сподели на кратко и очакванията си за първия мач със Сервет в Женева от плейофите на Лигата на конференциите.

"Свършихме доста по време на лагера в Турция, но както споменах няколко пъти, имаме още работа. Въпреки това, смятам, че отборът е готов за мача с ЦСКА 1948. Имаме двама контузени футболисти - Антон Недялков и Иван Йорданов. Всички останали са в строя, което е добре за нас. Първите мачове винаги са много трудни. Ние обаче сме длъжни да го изиграем на добро ниво, защото след това идва друга важна среща - гостуването на Сервет. В България няма какво да скрием един от друг. Наясно съм с класата на ЦСКА 1948.

ЦСКА 1948 направи няколко изходящи трансфера тази зима, но е голяма заблуда, че тимът е отслабен. Тимът има достатъчно добри футболисти и заради това вероятно са реализирали тези трансфери. Мачът ще много полезен най-вече заради това, че Сервет вече са в първенство, а ние до момента имахме само контролни мачове. До първия двубой в Женева Сервет ще са изиграли пет официални срещи, а ние една. Този факт дава сериозно предимство на швейцарците, но ние ще се опитаме да наваксаме.

Направихме добра подготовка. Надявам се това да си проличи в предстоящите мачове", заяви Дерменджиев.