Нападателят на Интер Лаутаро Мартинес все още не е постигнал договорка с шефовете на клуба за подновяване на договора си. Настоящият контракт на аржентинеца е до лятото на 2026 година, но "нерадзурите" искат да го обвържат за по-дълъг период, като така отблъснат интереса към него от други клубове. Двете страни обаче още не са се разбрали за новия контракт. За това призна агентът на играча Алехандро Камано.

"Лаутаро е важен играч за италианския и европейския футбол. В момента той заедно с Холанд са двамата най-добри нападатели в Европа. Интер също се разви много и е вторият най-силен отбор в Европа, така че всички сме много щастливи. Лаутаро е играч на високо ниво и постигането на споразумение не е лесно. Има много неща, които трябва да се уточнят. Към днешна дата все още нямаме договорка, но оставаме спокойни и продължаваме разговорите с Интер. В момента най-важен е отборът, а той е щастлив тук", заяви агентът.

"Във футбола постоянно се появява някой нов протагонист. Много различни нападатели са играли заедно с Лаутаро, през Лукаку, Джеко, а сега Тюрам. Истината е, че той е щедър към всеки, който играе с него и е готов да му помага. Той е истински капитан, който работи за отбора. Лаутаро е добър и от човешка гледна точка, много е скромен. Вписва се добре в проекта, така че ако постигнем договорка, ще е много хубаво. Ако пък не се случи, във футбола всички сме професионалисти. Желанията ни са ясни и сме близо до разбирателство, все още нямаме договор, но вървим в тази посока", допълни Камано.