Фулъм е поредният клуб, който се интересува от възможността да привлече в състава си защитника на Челси Трево Чалоба. "Котиджърс" имат желания да вземат 24-годишния играч под наем до края на сезона, ръзкрива германският журналист Флориан Плетенбург.

Чалоба е пренебрегнат от мениджъра на Челси Маурисио Почетино, като не е записал дори и минута от началото на сезона. След това той получи и контузия, която още повече усложни ситуацията му. Наскоро наставникът разкри, че бранителят е близо до завръщане към тренировъчния процес, но по всичко личи, че той не влиза в плановете му и евентуална раздяла би била добра както за клуба, така и за играча.

Преди време Чалоба бе свързван с интерес от Нотингам и Байерн, но той вече охладня, като и двата клуба се насочиха към други играчи за подсилване на отбраната си. Последните информации бяха, че и Наполи следи ситуацията с англичанина, но засега няма отправена конкретна оферта.

Така от Фулъм ще опитат да се възползват от ситуацията и да вземат Чалоба в редиците си. "Котиджърс" вече са влезли в контакт с Челси с оферта да вземат играча под наем до лятото с опция за откупуване.