Волейболистите на Монтана излизат срещу Хебър (Пазарджик) в четвъртфинален двубой от турнира за Купата на България. Срещата е в петък (19 януари) от 20:30 ч. в зала "Левски София".

Посрещачът на тима от Северозапада Димитър Калчев заяви пред BGvolleyball.com, че очаква по-категоричен успех от този в първенството, но и отбеляза, че не допуска подценяване на противника. Какво още  - прочетете в следващите редове:

"Очаквам победа от мача с Хебър. Смятам, че е закономерно ние да надделеем като по-опитния и обигран състав, с повече мачове зад гърба си. Разбира се, никога не излиза нищо добро от подценяване на съперници, така че ще излезем максимално фокусирани и мотивирани да си свършим работата. След първия полусезон те са изцяло преобразени и е нормално да нямат високи очаквания предвид обстоятелствата, в които се намират. За щастие, първия полусезон успяхме да ги победим, докато бяха с опитния си състав, което e голям успех, предвид качеството на състезателите им. Сега се надявам да бъдем дори по-категорични.

Не искам да пропусна да спомена, че те полагат големи усилия да се справят с обстоятелствата, търсейки спонсори, и им пожелавам бързо да си стъпят на краката и да се завърнат."

"Смятам, че се представяме добре. Имаме три загуби при три тежки за всеки гостувания. Вкъщи сме непобедени. Успяхме да победим и двата отбора, които са пред нас в момента, така че съм уверен, че имаме потенциал да се борим за медали тази година.

Надявам се да сме здрави и да можем да покажем най-доброто, на което сме способни. Разбира се, имаме контузени играчи, които играят ключови роли, но това го има във всеки отбор и е наша отговорност да се справим по най- добрия начин с това", завърши Калчев.