Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг каза, че футболистите му трябва да имат увереност във възможностите си, като се имат предвид огромните очаквания към отбора, който е двадесетократен шампион на Англия. Нидерландецът заяви това в отговор на въпрос дали има възможност повече играчи да не проявяват желание да дойдат на "Олд Трафорд", след като са видели провалите на други талантливи футболисти.

Очаква се до няколко дни "червените дяволи" да преотстъпят Джейдън Санчо обратно на Борусия Дортмунд, след като дойде пристигна в тима срещу 75 милиона паунда и сериозни очаквания, които така и не успя да оправдае, а през септември се скара със своя наставник.

Сънародникът на Тен Хаг Дони ван де Беек също ще играе под наем в Бундеслигата, като премина в Айнтрахт Франкфурт по-рано през януари. Той пристигна при 20-кратните шампиони срещу 40 милиона, но също не успя да се справи и в крайна сметка напусна.

 "За играчите винаги е важно каква увереност имат във възможностите си. Но мога да ви каже едно нещо - във Висшата лига е трудно, в Манчестър Юнайтед е още по-трудно, отколкото във всеки друг отбор, защото тук напрежението винаги е голямо. Трябва да свикнат с това. Но ако си уверен в себе си, това е най-доброто предизвикателство и това е най-добрият клуб, в който можеш да бъдеш като играч. Зависи от всеки футболист, от характера му и личността", каза още нидерландският специалист. Манчестър Юнайтед, който е на осмо място в класирането на Висшата лига, ще играе срещу Уиган Атлетик в третия кръг за ФА Къп в понеделник.