Айнтрахт (Франкфурт) е на път да привлече под наем нападателя Саша Калайджич от Уулвърхамптън, съобщи агентът на футболиста Саша Емпахер. Въпросният футболен мениджър заяви в интервю за "Хесишен Рундфунк" – радио и телевизия от Франкфурт, че всичко по пътя към пристигането на Калайджич "изглежда много добре". 

Калайджич, бивш футболист на Щутгарт и национал на Австрия, ще носи екипа на "червено-черните" до края на сезона. Той така и не намери място в основния състав на Уулвс заради няколко контузии, които го извадиха от сметките на треньорите. 

За Айнтрахт пристигането на австриеца е добра новина, тъй като те са без типичен централен нападател от продажбата на Рандал Коло Муани на Пари Сен Жермен в края на лятото. Тогава Дино Топмьолер трябваше да пренастройва и схемата на игра, и да сменя постове на някои футболисти. Най-често беше използван египтянинът Омар Мармуш, който обаче не е типичен номер 9. 

Айнтрахт (Франкфурт) е на 6-о място в Бундеслигата на полусезона, а подновяват битките в първенството на 13-и януари като гости на РБ Лайпциг.