Легендата на Лудогорец Марселиньо говори пред „Мач Телеграф” преди решителния мач за излизане от груповата фаза на Лигата на конференциите срещу Нордселанд.

„Мачът в Дания беше много гаден – 1:7! Нямаше нито един човек, който да играе в Дания. Тази загуба не е добра за клуба, за отбора. Нордселанд играят добре, вкарват 7 гола. Но от друга страна това е футбол. Горе главата, тогава казах на всички. Мислете за бъдещето. Всички трябва да анализират грешките. Да гледат нагоре, да спечелят другия мач. На реванша Лудогорец ще направи голям мач и ще спечели. Онзи двубой в Дания е в историята и няма как да се стои с този резултат на главата. Лудогорец трябва да спечели”, обяви Марселиньо.

„Лудогорец е голям отбор. Винаги има силен състав с класни футболисти. Всички гледахме мача срещу ЦСКА и видяхте какъв беше резултатът. Това дерби, особено в София, е много трудно. Но Лудогорец направи голяма работа на “Армията””, добави бразилският плеймейкър. Той говори и за Георги Дерменджиев.

„В Лигата на конференциите има шанс за продължаване напред при победа. Дерменджиев се върна. Той е един човек, който много познава Лудогорец, който знае как действа клубът на и извън терена. Очаквам да успее, всеки един човек, който обича Лудогорец и футбола в България, очаква да успее в Европа”, завърши изказването на Марселиньо.