Бившият капитан на ЦСКА Тодор Янчев, който понастоящем е част от треньрския щаб на казахстанския Кайсар заедно с наставника Стойчо Младенов и другия помощник Анатоли Нанков, вярва, че "червените" могат да прескочат Базел и да попаднат в групите на Лига Европа. Преди 11 години Янчев се разписа на "Санкт Якоб Парк" при загубата с 1:3 от швейцарците в груповата фаза на турнира.

"В един мач всичко е възможно. За мен ЦСКА има голям шанс да влезе в групите. Базел също си има своите проблеми. Важен фактор е липсата на публика. Швейцарците имат страхотна агитка - нещо като еквивалент на Сектор Г. Онзи гол е един от най-радостите ми моменти, но тогава Базел бе във вихъра си. Помня колко силен нападател бе Александър Фрай, имаха и още играчи на топниво", коментира Янчев пред "Букмейкър Рейтинги".
Димитър Пенев: Играчите да погледнат историята ни и ще си вдигнат сериозно самочувствието
"Успехът над БАТЕ Борисов няма как да се омаловажи предвид представянето им на международната сцена през последните 10 години. ЦСКА не за първи път елиминира три противника в Европа, няма нищо сензационно в това", каза Тодор Янчев и пожела здраве на "червените" фенове.

"Те за клуба са сърцето, което другите органи следват. ЦСКА винаги е носил шампионския манталитет и дух, той трябва да витае в съблекалнята. С това ЦСКА е по-различен от останалите отбори", завърши екскапитанът на "армейците".