Наставникът на Специя Винченцо Италиано засипа с похвали Андрей Гълъбинов, който отбеляза двата гола срещу Удинесе (2:0) и донесе първата историческа победа на "бианконерите" в Серия "А".
Страхотен Андрей Гълъбинов пише история в Серия "А" (видео+галерия)
"Гълъбинов се промени в края на миналия сезон. Той притежава страхотна мотивация и едно момче, което заслужава да има много удовлетворения в кариерата. Щастлив съм за головете му, за духа и раздаването му. Гълъбинов е лидер, на който се наслаждаваме в момента. Неговите голове ни помагат да израснем по-бързо, тъй като сме млад отбор. В неделя срещу Милан ни чака нов труден мач, но вече имаме повече самочувствие", сподели Италиано.

@@@

Специалистът потвърди, че въпреки доброто представяне на Гълъбинов в оставащите дни от до края на трансферния прозорец може да бъде привлечен още един нападател, тъй като липсват алтернативи.
"Нов нападател? Имаме един, който вкара три гола в два мача. Гълъбинов е нашият водач и сега се наслаждаваме на него, но ще видим какво ще ни донесат последните дни от траферния прозорец", заяви Италиано.